5 book tips

September 24, 2016

Vaikka syksyn tulo tarkoittaakin monille opinahjoihin ja työpaikoille palaamista, tuo syksy mukanaan myös viilenevät koti-illat. Itselleni se tarkoittaa pelien, pataruokien ja puunaamisen lisäksi myös kirjoihin paneutumista. Vaikka lainasinkin edellispäivänä tiedekuntamme kirjastosta tiiliskiven nimeltä International Wildlife Law (just for fun, heh), pyrin lukemaan myös muuta kirjallisuutta.
Kokosin alle muutamia lempikirjojani linkkeineen. Suosittelen erittäin lämpimästi tarttumaan näihin huippuihin saman tien.
Jos et vielä ole tähän kulttikirjaan törmännyt, niin sinun voitaneen jo puhua viettäneen hyvän aikaa tynnyrissä. Opi tuntemaan kaksi ajatteluamme ohjaavaa systeemiä, ja unohda kaikki mitä olet kuullut intuitiosta.
Sapiens - a Brief History of Humankind
Näin yhdeksän kuukautta kirjan lukemisen jälkeen voin edelleen käsi sydämellä myöntää ajatusteni palaavan kirjan esittämiin huomioihin päivittäin. Erittäin vaikuttava lukukokemus, joka muovaa pysyvästi käsitystäsi tästä hullusta maailmasta jossa elämme.
Pois alta Kon Mari, autenttinen järjestelyfriikki järjestää ensisijaisesti oman pääkoppansa. Fiksuja neuvoja jatkuvan tietotulvan kanavoimiseen ja oman elämänsä järjestämiseen.
Tämä filosofinen kirja on osoittautunut näin jälkikäteen arvioituna erittäin hyödylliseksi. Moneen otteeseen olen päässyt todistamaan, kuinka käsittämättömän huonosti ihmiset osaavatkaan varautua odottamattomiin tilanteisiin - se ei nimittäin ole mahdollista. Vahinko ei totisesti kulje kello kaulassa.
Ensimmäinen introvertteihin keskittyvä kirja jonka luin. Suosittelen tätä lämmöllä kirjoitettua opusta myös ambi- ja ekstroverteille.
Lopuksi huutelisin vielä innokkaiden lukijoiden perään. Olen mukana yhdessä kansainvälisessä "kirjakerhossa", joka perustuu krhmmm ihmisten aktiivisuuteen. Jos olet aikaansaava (eli osaat copy-paste-menetelmällä liittää Facebook-statuksen ja postittaa kirjan) niin huikkaa vaikka kommenttiboksin puolella tai laita Facebookissa yksityisviestiä. Vain tositarkoituksella.
// Some of my favorite books. One of these I also sent to a fellow book clubber in Canada. Can you guess which one?
Sisältää mainoslinkkejä.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne