a great variety of "style"

September 23, 2016

IMG_7331.jpg
shoes / Louis Vuitton, sunnies / Karen Walker, pants & scarf / Zara
Olen viime päivinä pyöritellyt tulevaa vaihtoa mielessäni.
Viime vaihtovuoden ajattelu nostaa edelleen tunteet pintaan. Vuodessa ehtii sattua ja tapahtua vaikka mitä, ja toiveikkaana ajattelenkin tuon edessä häämöttävän vain puolivuotisen olevan minulle armollisempi.
Minä kun en kaikkien edellistä vaihtoa ympäröivien muistojen kohdalla osaa päättää, pitäisikö itkeä vai nauraa. 
Hinguin siihen aikaan kovasti tatuointia. Tai oikeastaan tatuointeja. Muistan ikuisesti, kuinka aussi ystäväni kertoi voivansa kuvitella minulle tatuointeja sleeve-tyyliin. Siis sellaisen kokonaan tatuoidun käsivarren. Voitte vaan kuvitella miltä minun on pitänyt tuolloin näyttää, jotta moisista ehdotuksista on voitu vakavasti keskustella.
Siitä puheen ollen, toivon välttäväni suuremmat tyylimuutokset. Vai mitä luulette, löytyyköhän Zurichistä kuinka hurjia alatyylejä? Viime vaihdon aikana tuli pidemmän aikaa verhouduttua kokomustaan. Ja nyt ei puhuta mistään klassisen kauniista skandinaavisesta minimalismista. Vai miltä kuulostavat voimakkaat mustat rajaukset, niitit ja rikkinäiset mustat pitsisukkahousut. Tai 15 cm kiilakoroilla ja platolla varustellut mustat peep toe-korot maiharinyöreillä? Kaupungin rokkaripojat ihastelivat kateellisina hiusreuhkaani, näytin kuulemma 80-luvun Vince Neililtä. 
Kamera ei koskaan ole ollut paras ystäväni, mutta tuohon aikaan voitaneen puhua jo jonkin asteen vihamiehestä. Joka kuvassa esittelin kitarisojani kieli ulkona. 
Vaihdosta kotiin saapuessani oli pahin selätetty, mutta railakkaasta loppuvaihdosta muistuttivat takaraivolle hyvää vauhtia muodostuvat rastat. Silloin äiti passittikin minut ensi töikseen kampaajalle, luojan kiitos.
Huhhuh, mieleen tulvahti miljoona muutakin pöhköä juttua. Lienee syytä jättää muistelot sikseen ja pitää osa luurangoista visusti kaapin perällä. 
Enköhän minä selviä sieltä Sveitsistä takaisin ihan omana tuttuna itsenäni.
// Never had any trouble experiencing with style. Or "style".

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne