first of everything

September 23, 2016

IMG_3437.jpg
dress / Free People, sandals / Marella, bag / Celine
Voi pojat. Palautin aiemmin tänään kevään viimeisen kotitentin, mah-ta-vaa. 
Otsikkoon viitaten tein tänään myös jotain ennenkokematonta, tilasin nimittäin pizzan kotiinkuljetuksella. Aika classic. Lauantai-ilta yksin kotona; tuskin saadaan pizzan ja netflixin kanssa sen kummempaa kolmiodraamaa aikaiseksi.
Pitihän sitä kotiinkuljetusta kokeilla, kun aloin torstaina iltapäivällä niin kovin himoitsemaan sitä omaa luottopizzaani. Syön aina samaa Denniksen salerno pizzaa. Avokadoa, pinaattia, pinjansiemeniä, oliiveja, fetaa ja mozzarellaa. Gluteenittomalla pohjalla, ilman punasipulia. Joskus talvella ihan hävetti, kun soitettiin sinne käydäksemme hakemassa pizzat. Se hassutteleva setä alkoi takuulla muistamaan tilaukseni ulkoa.
Pahoittelut jos jollekin tuottaa vaikeuksia päästä yli pizzasta. Pitsa teellä ja ässällä nyt vaan sattuu kuulostamaan lähinnä italialaisen herkun kaukaiselta roiskeläppä-serkulta.
Ja aika random; piti tuossa googletella, että olihan se nimi varmasti salerno. Hakusanalla Dennis Salerno tulee ensimmäisinä osumina uutisia miehestä, joka murhasi vaimonsa. Hrrrr mikä veto Dennikseltä antaa pizzalleen moinen nimi.
Kuva on sitten pari kesää vanha, joskin kaikki ovat edelleen kovassa käytössä. Paitsi pitkät hiukset, joskin jahkailen täällä kasvattaako vai ei. 
Nyt pyöräytän leffan käyntiin, oikein ihanaa viikonlopun jatkoa <3
// There is a first time for everything. Today it was ordering pizza with a home delivery.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne