lately

September 23, 2016

IMG_0454.jpg
Viime aikojen kuulumisia...
Päälläseisontaa on tullut harjoiteltua silloin tällöin. Veljeni kummitädiltä saatua vinkkiä noudattaen voin ilokseni todeta, että alkaa jo sujua! Tai ainakin jutun juju on nyt iskostunut takaraivooni.
Myös viime viikon hetkellinen kiukunpuuska tuotti tuloksia, nimittäin 13 leukaa. Enköhän voisi vähitellen keskittyä puhtaan tekniikan hiomiseen.
Pakko myöntää, etten seurannut euroviisuja enkä missiskabaa. Euroviisuista muistan Lordin lisäksi vain sen vuosien takaisen ukrainalaisen Verka Serduchkan Dancing lasha tumbain hopeisine asuineen ja hullunkurisine tanssiliikkeineen (?!) Missikisoja puolestaan on tullut seurattua viime vuosina lähinnä silloin, kun kisassa on ollut mukana kavereita tai tuttuja.
En myöskään voi muun kansan tavoin intoilla lätkästä. Joka kerta kun olen pelin katsonut, on Suomi hävinnyt. Tämä on nyt edennyt siihen pisteeseen, etten uskalla pettää Suomen kansaa avaamalla tv:n Suomen pelatessa. Mikä ihana tekosyy olla harrastamatta penkkiurheilua. Uskokaa pois, kuulen aina Kanadan päästä miten pelit päättyvät.
Opiskelujen suhteen alkaa kevät olla aika lailla paketissa, thank god. Perjantaina alkavat työt, ja Helsingissä suhaaminen. Siihen olen jo alitajuntaisesti valmistautunut heräämällä ilman herätyskelloa kukonlaulun aikaan viideltä (what??). Oli kieltämättä outo tunne lähteä sunnuntaina aamulla viiden aikaan juoksemaan intervalleja. 
Teiltä tulee poikkeuksetta kivoja postausideoita, ja tulen niistä aina hurjan iloiseksi ( <3 ) eli heitelkää vaan ihmeessä kaikkia ideoita jatkossakin.
IMG_0427.jpg
// Lately I've been practising headstands, and I also joined that crazy bunch of people who run at 5 am. Note to self; it's a little too early.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne