Lisbon restaurant tip: In Bocca al Lupo

September 24, 2016

IMG_1345.jpg
IMG_1437.jpg
Kasvisruokailu (vegaaniruoasta nyt puhumattakaan) voi reissun päällä osoittautua hankalaksi. Ennen lähtöä on syytä ottaa selvää kohteen ravintolatarjonnasta. Tällä kertaa se totisesti maksoi vaivan. Alla oleva ravintola ylitti odotuksemme pizzasta.
In Bocca al Lupo
Tähän luomuravintolaan olin tehnyt varauksen matkan ensimmäiselle illalle, jotta pitkästä päivästä nuutuneet matkaajat pääsisivät mahdollisimman helpolla. Kyseessä on pizzeria, jossa kaikki on luomua.
Poikaystävän pestolla ja buffalomozzarellalla kuorrutettu pizza ei ollut lainkaan hullumpi, mutta omani veti kyllä (omasta mielestäni) heittämällä pidemmän korren. T ä y d e l l i s e n pohjan päälle oli kasattu buffalomozzarellaa, parmesania, pinaattia, fenkolia ja rusinoita. Haastan itseni valmistamaan yhtä hyvää pizzaa myös kotioloissa.
Alkuun napsimamme oliivit olivat yhtä lailla reissun parhaimmat, eikä punajuurihummuskaan hassumpaa ollut. Illan päätteeksi päädyimme varaamaan pöydän myös viimeiselle illallemme kaupungissa. 
// Pizzerias are romantic, right? Organic pizzeria In Bocca al Lupo was our favourite in Lisbon.  

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne