no panic monday

September 24, 2016

IMG_0988.jpg
Viime työpäivä ei sujunut suunnitellusti. Syynä edellisyön vähäisiksi jääneet unet (voi kuumuus) ja nihkeääkin nihkeämpi Onnibus. Päivän kruunasi väärään bussiin ostettu paluulippu. Why, oh why.
Odotukset tälle maanantaille ovat nyt aallonpohjaa korkeammat.
Siitä pitää huolen äidin eilen illalla mökiltä kiikuttama pioni, josta nappasin ennen unten maille hipsimistä kuvan. Siinä se nököttää ja ilostuttaa, illalla viimeisenä ja aamulla ensimmäisenä.
Toiseksi olen ihan tavattoman kiitollinen ihanalle ystävälleni, joka päästää minut ensi kuussa lokkeilemaan asuntoonsa Helsinkiin sillä välin kun hän itse huitelee Jenkeissä (jealous much...). Normaalin mittaiset yöunet ja aikaa ulkoilla kesäisessä Helsingissä, yes please <3
Viime viikko oli sen verran uninen, että treenisessiot jäivät turhan veteliksi. Tämä aamu starttasi tunnin pilateksella ja tyrnismoothiella - winning combo.
Ettei menisi liian euforiseksi on nyt varmaan syytä pistää päivän lounaat purkkeihin ja sutaista aurinkoa kasvoille. Ei sitten tarvitse painaa sitä kuuluisaa paniikkinappulaa. Se kun on tuolla alla olevalla näppiksellä ihan täysin mahdollista.
// There's hope for a better week. Will NOT press the panic button. You shouldn't either.
IMG_0993.jpg

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne