random facts

September 23, 2016

IMG_2397.JPG
Ihana Saranda pisti minulle tulemaan tämän liebster award- nimellä kulkevan haasteen. Tässäpä vastaukseni Sarandan keksimiin kysymyksiin:
1. Mistä ilahduit viimeksi?
Ilahdun tooosi pienistä jutuista. Tänä aamuna ilahduin hyvin kulkeneesta treenistä ja kivoista suunnitelmista ensi viikonlopulle. Viime viikon isompi ilonaihe oli ensi kesän lomamatkan varaaminen.
2. Millä kulkuneuvolla matkustit viimeksi ja minne?
Autolla. Äiti nappasi minut mukaansa auttamaan veljen muuttopuuhissa, viikkasin ja järjestin velipojan vaatekaapit uuteen uskoon. Värikoordinoidusti. Lupasi pitää ne järjestyksessä viikon verran. Yleensä kävelen joka paikkaan, mutta nyt piti viedä paikalle muutakin tavaraa, niin huolin autokyydin.
3. Mitä kieliä osaat ja mitä kieliä haluaisit oppia?
Osaan suomea, englantia, ruotsia, saksaa, ranskaa ja venäjää. Seuraavaksi haluaisin oppia italiaa. 
4. Kerro yksi huvittava moka, jonka olet tehnyt.
Hmm näitä olisi varmaan miljoona, mutten juuri nyt osaa kuvitella muuta, kuin sitä kertaa kun liukastuin koulun ruokalassa nuudeliin. Lensin selälleni, mutta tarjottimeni ruokineen ja juomineen sain kumma kyllä pysymään pystyssä.
5. Oletko ikinä nukkunut a) autossa b) teltassa c) hostellissa?
Nukuin ensi kertaa hostellissa viime syksynä, kun oltiin parin viikon opintomatkalla kiertelemässä kansainvälisiä instituutioita. Hostellit olivat lievästä alkujännityksestä huolimatta piece of cake. Törkyisimmäksi osoittautuikin Brysselin hotelli. Teltassakin olen nukkunut nuorempana futisleireillä, ja sitten Kanadassa Kalliovuorilla 10 päivän kanoottiretken ajan. Samaisella reissulla tuli ruksittua myös kohta "olen ollut 10 päivää käymättä suihkussa". Heh. Autossa en ole tainnut nukkua, ellei lasketa satunnaisia silmän lepuutuksia lähes 2000 kilometrin edestakaisella ajomatkalla Calgarysta Vancouveriin. Sillä reissulla tuli toisaalta koettua ne sellaiset vähän creepyt Pohjois-Amerikkalaiset tienvarsimotellit.
6. Minkä aineen opettaja oli lempparisi peruskoulussa?
Hahaa, paha (eikä vähiten siksi, että siitä alkaa jo olla aikaa). Lukioajoilta olisin maininnut englannin opettajan. Siksi että olen aina arvostanut työrauhaa, ja pitänyt siksi niistä jämptimmistä ja tiukempaa kuria pitävistä opettajista. Yläkoulusta en osaa mainita lempparia, mutta alakouluaikana sattui niin hyvin, että luokanopettaja ja myöhemmin luokanvalvoja olivat ne lempparit. Kannustavia ja rohkaisevia, juuri passeleita pienille koululaisille.
7. Jos saisit ottaa reissuun tasan yhden meikin käyttöön, mikä se olisi?
Helppo. Madaran sävyttävän päivävoiteen.
8. Kerro kaksi positiivista luonteenpiirrettä sinusta.
Olen kova höpöttämään ja heittäydyn helposti syvällisempäänkiin keskusteluun. Toisaalta luen hyvin muita, ja osaan tarvittaessa pitää suuni kiinni ja kuunnella. Huom. perheeni ja poikaystäväni saattavat olla asiasta eri mieltä.
9. Lempi asia tehdä sadepäivänä?
Lähteä aamulla lenkille, ja viettää loppupäivä sisätiloissa jotain hyvää kirjaa lukien (tällä hetkellä odottaa romaaneissa vuoroaan Anna Karenina, ja non-fictioneista voisin puolestaan seuraavaksi lukea Gladwellin kirjan David and Goliath). Paitsi jos Modern Familyn uusin tuotantokausi on ilmestynyt, sitten katson sen. Ja syön jotain hartaasti valmistettua herkkuruokaa.
10. Kuumin Hollywood-näyttelijä? (kumpi vain sukupuoli) 
Näissä oon tosi huono, hmmmm. Pakko varmaan tunnustaa googlettaneeni hottest hollywood actors/actresses, ihan vaan saadakseni vertailupohjaa Johnny Deppille. Aika turha googletus oli, Johnny it is. Tai sitten George Clooney. Karismaattisia kumpainenkin. Taidan olla näissä valinnoissani aika klassinen, urheilijoista olisin varmaan maininnut Beckhamin, hehh. Kuuminta naisnäyttelijää en osaa valita. On klassista vaaleaverikköä, etnisiä kaunottaria, älykkökauniita, elegantteja vanhempia...   
11. Ikuinen kevät vai ikuinen syksy?
Ikuinen kevät. <3
-------------------------------------------------
Vaikea sanoa kuinka paljon kenelläkin on seuraajia, mutta bloglovinin perusteella kokeilen onneani ihanan Petranja kamuni Johannan kanssa.
Sitten niitä omia kysymyksiäni...
1. Suurimman vaikutuksen tehnyt kirja?
2. Matkakohde hurjimmista unelmistasi?
3. Haihäkki vai käärmeen pitely?
4. Paras lapsuusmuistosi?
5. Mistä esineestä et luopuisi?
6. Oudoin tapasi?
7. Lempiaineesi koulussa?
8. Keittiöpaheesi?
9. Tyylimuusa?
10. Passi, hammasharja ja ...?
11. Lempivaate?

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne