rhubarb pizza recipe

September 24, 2016

IMG_1315.jpg
IMG_1314.jpg
Raparperilla on makea maine.
On piirakkaa, kakkua, kiisseliä ja hilloa. 
Vaikka raparperista ja sitruunasta valmistettu hillo taivaallista onkin, teki mielemme jotain suolaista hyvää. Sain viime viikolla aika kasan tuota hapokasta herkkua, josta sunnuntai-iltana pyöräytimme pizzan.
Pohjana meillä oli tuttu ja turvallinen spelttipizza. Oliiviöljykerroksen päälle heitteltiin raparperikiekuroita, ja reveltiin buffalomozzarellaa ja timjamia kunnes edessä oli villi taideteos. 
Pohja :
5 dl spelttijauhoja
3 rkl oliiviöljyä
1 ps kuivahiivaa
2 dl vettä
ripaus ruususuolaa
Päälle :
oliiviöljyä
2 buffalomozzarellaa
2 raparperinvartta
nippu tuoretta timjamia
hunajaa
ruususuolaa
mustapippuria
Kokeilkaahan kaikki raparperista pitävät ja jakakaa ihmeessä omat raparperipaheenne.
// Rhubarb pizza with thyme, olive oil and buffalo mozzarella. 
I also need to share a funny fact: RHUBARB was the first new English word I learnt when I moved to Canada in 2009.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne