simplicité

September 24, 2016


Enemmän on enemmän, mutta keittiössä tykkään yksinkertaisuudesta. Vaivattomuudesta ja helppoudesta. Sellainen on tämä kuvan kasvispiiraskin - helppo ja nopea.
Pohjaan tulee spelttijauhoja, oliiviöljyä ja ruususuolaa. Aineita en koskaan mittaa, tunnustelen vain.
Täytteeksi laitoin tällä kertaa kesäkurpitsaa, tomaattia ja kalamata-oliiveja. Sekoittelin keskenään pari desiä kaurakermaa ja kaurapohjaisen creme fraichen, ja maustoin seoksen suolalla ja erilaisilla pippureilla. Ja curryjauheella, sitä tulee lähes poikkeuksetta suolaisen piirakan mausteeksi.
Maun lisäksi antaa curry piirakalle ihanan syksyisen värin. Sen saman josta saamme nauttia ulkona, vai mitä olette mieltä tuosta upeasta syysmaisemasta.
// Fall pie with zucchini, tomatoes, kalamata-olives, oat cream and oat-based creme fraiche. Oh, and lots of curry. Simple as that.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne