s'well

September 23, 2016

swell2.jpg
Jos joku vielä pyrkii täyttämään päivittäisen vesitarpeensa litkimällä vettä jostain urheiluliikkeestä muutamalla eurolla ostetusta muovisesta vesipullosta, tai kuljettaa mukanaan panttipulloa joka joskus muinoin ostettiin vichyn tai limsan janoon.. nyt saa riittää !
Ties mitä muoveja saatkaan kaupan päällisiksi litkimällä vettä noista edellä mainituista. Eikö se vesi jo maistukin vähän tunkkaiselta ja väljähtäneeltä ? 
Suosittelen lämpimästi pet-pullon realisoimista, ja tuoton sijoittamista esimerkiksi kuvassakin näkyvään S'well -merkin vesipulloon. Jos joku on vielä vähän kahden vaiheilla (tästä saa vaan kaksyt senttiä) luettelenpa muutamia sijoituksen mukanaan tuomia etuja:
- S'well pitää veden kylmänä (siis oikeasti ihan niin kylmänä kun mitä vaan hanasta saat) 24 tuntia. Kelpasi viime Afrikan matkalla kulauttaa kurkkuun jääkylmää vettä muiden juodessa autossa muovipulloissa 30+++ asteessa haudutettua vettä.
- Vastaavasti se vesi pysyy kuumana 12 tuntia. Tätäkin on kokeiltu, auts. Suosittelen pitämään korkkia auki hyvän tovin ennen teen nauttimista.
- S'well tukee Unicefin toimintaa ja jelppii lapsia saamaan puhdasta juomavettä.
- Onhan tämä nyt paljon tyylikkäämpi, kuin joku repaleisella etiketillä varustettu pet-pullo. Värin ja koon puolesta riittää lukuisia vaihtoehtoja.
(Jotta ostos-tv vibat olisivat täydelliset...)
...eikä tässä vielä kaikki !
Osa näistä S'well-pulloista on tässä kuussa Stockalla kantistarjouksessa. Sellaisesta ostin omani vuosi takaperin, enkä enää voisi kuvitellakaan eläväni ilman! 
Melkein kaikki läheiseni olen jo vastaavilla pulloilla lahjonut.

// Always keep a water bottle within an arm's length. Just make sure you're not reaching for a nasty, plastic one.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne