the life-changing magic of not giving a f*ck

September 23, 2016

IMG_1848.JPG
Nappasin otsikon Sarah Knightin samannimisestä kirjasta, joka parodioi Marie Kondon paljon kohistua The Life-Changing Magic of Tidying Up-kirjaa.
Minäkin sorruin tuon Kondon opuksen tilaamaan ja luinkin sen yhdeltä istumalta kannesta kanteen. Sitten teki mieli järjestää paikat kuntoon. Ongelma oli kello (23:00) ja edessä oleva piinaava koko yön mittainen odotus. Sormet oikein syyhysi päästä viskomaan tavaraa pois.
Seuraavana iltana samaan aikaan oli tuloksia saatu aikaan. Kaksi säkkiä vaatekeräykseen, iso kassillinen kirppikselle, isot kassilliset paperinkeräykseen ja pahviroskikseen, pussillinen metalliroinaa ja vielä toinen mokoma ihan silkkaa roskaa. Kaapit somasti järjestyksessä ja tavarat helposti otettavissa ilman että täytyy sen kummempaan tetris-leikkiin ryhtyä. Toisaalta olen aina ollut järjestelevää sorttia.
Tässä(kin) menin vähän omalla tyylilläni. Tykkään omista viikkailuistani. Ja vaikka miten tunteelliseksi toisinaan heittäydyn, en taatusti ala lepertelemään vaatteilleni kiitosta päivän päätteeksi. 
Kuvan kengät jäävät vastedeskin ilman haleja.

// Have you read this book? Nice, quick read that makes you go through those miscellaneous boxes otherwise forgotten.

Still not in a mood for giving hugs and kisses to my shoes and purses.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne