week in pictures

September 23, 2016

IMG_0697.jpg
IMG_0499.jpg
IMG_0664.jpg
Kuvia kuluneelta viikolta.
Kävin torstaina ensi kertaa the Cock-ravintolassa sovittuani sinne ystäväni kanssa treffit. Päädyttiin molemmat tilaamaan tuo ensimmäisen kuvan veef caesar - näin vältyttiin annoskateudelta. Suosittelen.
Muutoin koko viikko on vietetty töissä, työmatkalla ja nukkuen. Jep. Kyllä se pendlaaminen vaan vaatii veronsa. Aikaa oikealle elämiselle ei jää oikeastaan lainkaan, kun istuu työpäivän lisäksi nelisen tuntia bussissa. En suosittele.
Aloin viikko sitten katsomaan Suitsia - kaikkea sitä tekee kun on tylsää. Tai niin luulin, mutta kyseessä on (oli) itse asiassa aika hyväkin sarja. Oli siksi, että kaikki Netflixistä löytyvät neljä tuotantokautta on nyt katsottu. Viikossa. Binge watching? En suosittele.
Eilen sattui onneksi niin mukavasti, että päädyin kotimatkalla kamun kanssa samaan bussiin. Matka kului siivillä, kun vaihdettiin viimeisimmät kuulumiset.
Viikonlopun suunnitelmat ovat aika hurjat, ajattelin nimittäin lähteä mummolaan yöksi. Sinne höpöttelemään ja pelaamaan Rummikubia. Ja selailemaan vanhoja valokuvia. Suosittelen.
// Hello from a no-lifer. Binge watching Suits to spend my commuting hours on the bus.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne