wishes

September 23, 2016

homeinspo.jpg
Koti-intoilu jatkuu. 
Täydellisen vanhan karttapallon metsästys on taka-alalle jäänyt projekti, joka toivottavasti joskus saadaan päätökseen. Kauan etsin tähänkin moisesta kuvaa, mutta täydellistä yksilöä ei löytynyt edes pinterestistä (!!), joten lopulta tyydyin nappaamaan mukaan tuon ylläolevan.
Kollaasi paljastanee (jälleen) myös rakkauteni erikoisiin lamppuihin. Muistan kuinka jo pienenä ihailin mummolan kauniin sinistä, piirongin päällä nököttävää valaisinta. Ihania!
Jos olisivat kukkaronnyörit antaneet myöden, olisin napannut hulluilta päiviltä yhdet pellavalakanat. Ehkä sitten joskus, nyt tyydyn ihailemaan rennon huolettomia ryppylakanoita koneeni ruudulta.
Ainiin ja kukat.. Minulla on valitettavasti viherpeukalo keskellä kämmentä, mistä johtuen huolettomat kukkapuskat ovat eniten makuuni. Luonnonkukat ja sekalaiset asetelmat. Ruusut ja tulppaanit jätän suosiolla muille, vaikken tietenkään niistäkään kieltäydy ;) Taannoisella ikebana-kurssilla tuli loihdittua japanilaisia asetelmia, sellaisen voisin kuvitella väsääväni myös kotioloissa.
Tulipa monen monta "joskus" ja "sitten kun" juttua.
"Dreaming, after all, is a form of planning."
- Gloria Steinem
Kuvat pinterestistä.

// Decor inspiration, yet again. I'm constantly dreaming of a place to decorate.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne