yummiest pizza

September 23, 2016

pizza2.jpg
pizza.jpg
Kotona opiskelun parhaita (ja pahimpia) puolia on äkillisten mielitekojen tyydyttämisen helppous.
Kuten esimerkiksi tänään, kun teki mieli tehdä lounaaksi pitsaa. Tämä helppo herkku valmistui noin puolessa tunnissa, eli kovin työläästä ateriasta ei ollut kyse.
Pohjaan tulee (kaikki ainesosat suurpiirteisesti) 
2,5 dl vettä,
1 rkl oliiviöljyä,
pussillinen kuivahiivaa ja
6-8 dl spelttijauhoja.
Päälle sivelin oliiviöljyä, ja heittelin öljyn päälle viipaloituja tuoreita viikunoita ja päärynän, sekä vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä. Lopuksi ripottelin päälle rosmariinia ja timjamia. Koko komeus viipyi uunissa 225 asteessa n. 20 minuuttia. Voila!
Vuohenjuuston sijaan suosittelen tosin käyttämään buffalo mozzarellaa. Suutuntuma on pehmoisempi, ja juusto sulaa nätisti.
// The yummmmmiest pizza with figs, pears, pine nuts and goat cheese. Still doesn't beat the one I've made with buffalo mozzarella.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne