figs and olives

October 4, 2016


Oli ruuanlaitto miten terapeuttista tahansa, tulee useimmiten kyhättyä kasaan jotain hyvää ja nopeaa. Tässä tapauksessa se jokin oli lehtikaali, jonka kylkeen heittelin kalamata-oliiveja ja viikunoita. Kuten tavallista, tuli mausteeksi oliiviöljyä, ruususuolaa ja pippuria.

Nopeus on minulle monesti niin ratkaisevaa, että olen opetellut tekemään vartissa syötäväksi kelpaavan raakakakun. Makeanhimon iskiessä käy viheliäisen tuntemuksen selättäminen käden käänteessä.

// Lunches must be fairly easy. I mean, if I get sweet cravings I'm willing to quickly put together a raw cake (it only takes me 15 minutes), but a lunch? Three minutes and that's it. Tossed some kale on a plate and accessorized it with figs, kalamata olives and olive oil. Plus salt and pepper.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne