pampering

October 12, 2016
Meikkaaminen ei koskaan ole tuntunut omalta. Kylppärin kaapissa lojuvat kaksi ruskeansävyistä luomiväriä ovat ajoilta, jolloin tuli käytyä ala-asteen discoissa. Sen ainokaisen kerran kun joskus ostin meikkivoiteen, jouti puteli roskakoriin.

En oikein jaksa uskoa meikin voimaan. Sen tarkoitus on korostaa luonnollista kauneutta, niitä jokaisen omia parhaita puolia.

Ihonhoito puolestaan on jotain mitä pidän arvossa, ja johon olen viime aikoina panostanut enenevässä määrin. Heleä, hehkuva iho ja terveen kiiltävät hiukset. Kyllä kiitos.

// I am not a huge believer in make up. I think the best putting on make up can offer, is to enhance the natural beauty. 

This being said I may confess that I've never used foundation, and the two brown shades of eye shadow I have in the bathroom are from the time I attended primary school discos. 

Skin care, on the other hand, is something I value and enjoy. Healthy, glowing skin and shiny hair is what I'm aiming at.

2 comments

  1. Hei mitä mieltä olet ollut tuosta hiusöljystä? Se hieman kuumottelisi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon tykännyt! Sitä on tullut käytettyä sekä tehohoitona että latvojen kosteutuksessa. Mitä nyt kuvien perusteella voisin päätellä, niin veikkaan sopivan sun hiuksille jopa vielä omiani paremmin (mulla kun on tällaiset liukkaat, vaaleat ja helposti rasvoittuvat) :)

      Delete

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne