lighten up

November 19, 2016Erikoiset lamput viehättävät, erityisesti vanhemmat sellaiset. Mummolan lamput löysivät paikkansa kymmeniä vuosia sitten. Kirjaimellisesti. Taisi mummi löytää kerralla sopivat paikat kun ei ole tarvinnut vaihtaa järjestystä vuosikymmeniin.

Komeita pöytävalaisimia ja hauska, sohvapöydän yllä roikkuva lamppuviritelmä. Kuin kultaisia taivaasta roikkuvia kelloja.

Vielä kun voisin valaista oman mieleni, joskaan siihen ei sähkövaloja kaivata. Viime viikot on tullut oltua ihan pihalla. Ei kuitenkaan kirjaimellisesti, sillä aikaa on tullut vietettyä sisätiloissa enemmän kuin tohdin myöntää. Pihalla on ollut lähinnä pääkoppani. Ihan kuin aika olisi kulunut omia levällään olevia ajatuksiani kokoon kursiessa.

Viikkokausia vaanineet oudot unet ovat vain jatkumoa valveilla ollessa mielessä pyörivistä ajatuksista. Vaikka nautin maailman ongelmiin perehtymisestä, soisin itselleni mieluusti paussin tuosta ajanvietteestä - sillä kun on tapana uuvuttaa jopa kaltaiseni ilopilleri. Tosin, veikkaan tällä pohjolan pimeydellä olevan näppinsä pelissä.

Valoa on kaikeksi onneksi näkyvissä. Luonnonvaloa. Ja Afrikan lämpö. 

// Loving my grandma's lighting choices. Gorgeous table lamps and funny golden bells hanging from the ceiling. Wish they'd lighten up this thoughtful mind of mine. The northern darkness combined with heavy reads equal to exhausted mind.

Luckily the salvation is on it's way. Namely the natural light of the sun. And the heat of Africa.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne