modern baked potato

December 8, 2016



Keittiöömme ilmestyi hiljattain Virpi Mikkosen Kiitos hyvää pikaruokaa. Ensimmäisenä lähtivät kokeiluun nämä moderneiksi uuniperunoiksi nimeämäni täytetyt bataatit.

Ohjetta en kuitenkaan (taaskaan) osannut justiinsa noudattaa. Kikherneiden sijaan laitettiin meillä kookos-maapähkinävoikastikkeeseen linssejä, mustapapuja ja suppilovahveroita, kun taas punasipuli ja korianteri saivat pysytellä kaukana. Punasipuli ei minulle sovi (kyllä ayurveda tietää ;)) ja korianteri nyt vain sattuu omassa suussani maistumaan hieltä.

Näistä tuli ihan taivaallisia. 

// Modern baked potatoes (aka sweet potatoes) with a coconut and peanut butter sauce. Lentils, black beans and funnel chanterelles make a delicious combo. 

Also (still) loving these wooden place mats I got from my beloved Canmore Alberta years ago.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne