Sunday well spent

February 12, 2017
Menneet päivät ovat kuluneet kaupunkia ihmetellessä. Käveltyjä kilometrejä on takana kymmeniä, kenties sata. Paljon on kuvia kamerassa, mutta niiden koneelle purkamista odotellessa satelee kännykällä napsittuja.

Lauantaina kävin tuossa lähellä Badenissa ja Wettingenissä. Siellä missä isovanhempani ja isäni kymmeniä vuosia sitten asuivat. Kaupungin mukulakiviä ja Limnat-joen rantaa tepastellessa kuvittelin kulkevani heidän jalanjäljissään - niinhän minä vähän taisin tehdäkin. Hyvä etteivät komentaneet kamerani kanssa muualle räpsimään kun vanhan kotitalon edessä kuvia nappailin. ;)

Tämä sunnuntai vierähti Kunsthaus Zurichissä, kaupungin taidemuseossa. Yksikseen kiertelyssä on se hyvä puoli, että museossakin voi viettää ihan niin monta tuntia kun lystää. Niitähän nimittäin kului.

Huomisaamuna on (hetken mielijohteen ja supersaver-lipun seurauksena) suuntana Luzern.

// These past days have been made of endless strolls in Zurich. Dozens (or are we speaking in hundreds already?) kilometres later it's safe to say this city is beautiful.

As are it's surroundings, as on Saturday I visited nearby towns Baden and Wettingen. Charming towns, not the least because my grandparents used to live there when my father was born. Strolling down the cobblestoned streets and Limnat riverbank I imagined walking on their footprints - after all, that is what I went to do.

This Sunday was spent with one of my favourite, but often too infrequent, leisure activities - visiting an art museum. Kunsthaus Zurich was a positive surprise. This is where you'll find me on Wednesday's when the admission is free.

As a consequence of a supersaver ticket, tomorrow I'll be wandering the streets of Luzern.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne