Abricot season is on

May 21, 2017



Talven reissulla ostettiin poikaystävän kanssa Stellenboschin markkinoilta luomuaprikooseja. Saavuttuamme kolera-, lavantauti- ja malarialääkityksemme kanssa Zimbabween, alettiin popsia noita turvallisesta Etelä-Afrikasta ostamiamme herkkuja. Puoli pussia tyhjentäneinä havahduimme herkkujemme kuhisevan pieniä valkoisia matoja.

Se niistä turvallisista, hygieenisistä herkuista. Eipä ollut tuosta kokemuksesta tietoakaan kun äsken aprikooseja napsin. Olivat ihan yhtä hyviä kuin aina ennenkin. Taidanpa tänä vuonna saada nauttia herkuista Suomen kesiä kauemmin - siellä kun ovat luomuaprikoosit kaupoissa vain pari hassua viikkoa.

// Last winter my boyfriend and I were stocking on some organic apricots at Stellenbosch market. Later on, loaded with cholera-, typhoid- and malaria medicaments in Zimbabwe we decided to enjoy the delicacies we had brought from safe South Africa. Well, having eaten half a container we noticed they were teeming with tiny, white worms. Enough with the safe food choices. 

Gladly I could hardly remember that incident today when I had a whole bunch of fresh abricots. I suppose I get to enjoy these season's treats a while longer this year - in Finland you can only find organic apricots for two weeks or so.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne