A Memory From April

September 21, 2017


Kun en kirjoitellut tänne, pidin päiväkirjaa. Epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta yhtä lailla raapustelin. Koko kevään Sveitsissä kirjoittelin viikoittain, ja paluun jälkeen aina sopivan hetken tullen. Kun ei ollut kynää ja paperia, kirjoittelin puhelimeen.

16 April 2017 18:22

Siellä minä istuin kuuntelemassa rantaan paiskautuvaa vettä, katselemassa ohi lipuvia silkkiuikkuja ja smaragdinvihreitä sorsia. Murattien, tuomien ja saniaisten keskellä. Teki mieli poimia taskut täyteen erivärisiä täydellisen sileitä kiviä.

Rauhallisen hetken keskeytti jalkapalloa vedestä hakemaan tullut perhe. Mitä tekikään perheen pienin, dinosauruspukuun puettu poika? Kyyristyi viereeni rantakivikkoon ja latoi taskut täyteen pieniä, täydellisen sileitä kiviä.

Kaksi kuukautta myöhemmin tuolla samaisella pienellä rannalla istuskellessani keräsin minäkin kassini pohjan täyteen Zurichseen täydellisiä pikkukiviä. Ne pääsevät täällä ruukun täytteeksi kunhan vaan ehditään käydä viherostoksilla. Keittiön paria kaktusta ja mehikasvia lukuunottamatta ei asunnosta vielä vihreää löydy.

// Love all the pretty corners of this new place.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne